Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így, vagy Magyarországon tényleg férfitöbblet van? Nyugaton miért nincs? Világosítson már fel valaki erről.
Amikor itthon vagyok, mármint Magyarországon, akkor mindig mindenütt azt érzem, hogy sokkal több a férfi, fiatal nőket alig látni. Se nagy városokban, se vidéken, se sehol ebben az országban.
Ellenben már 3 külföldi országban is dolgoztam az elmúlt 5-6 évben, és mindenhol azt éreztem hogy vannak azért nők is a társadalomban kielégítő számmal. És kelet-európai létemre jó néhány szex és alkalmi kapcsolattal, kalanddal dicsekedhetek, dacára annak hogy az ismerőseim akik szintén dolgozni járnak külföldre sokan azt mondják, kint lehetetlen csajozni. Nekem nem volt az.
Inkább itthon lehetetlen, de azért mert itt egy nőnek minden ujjára jut 10 pasi, de miért? Máshol miért nem így van? Miért érzem úgy hogy csak itt van ez a jelenség?
" 3 külföldi országban is dolgoztam"
Álmodban
Azt látod, amit látni akarsz.
Ha ez így lenne, akkor most épp valami külföldi bukszát fűznél egy kávézó teraszán, és nem a gyk-n vinnyognál, hogy férfitöbblet van.
Én egyetemre jártam, meg azóta is fiatal, egyetemista, frissdiplomás körökben mozgok és azt látom minden tele van fiatal, csinos csajokkal.
Olyan környezet(ek)ben mozogsz, ahol kevés a nő.
Mielőtt ezt a fasságot kiírod, nézd már meg a német korfát! Szerinted ott több làny születik, mint fiú? Több gyereket vállalnak?
A dolgozni odaáramló fiatal férfiak mellett a menekültek 90%-a is fiatal férfi.
Ezek tények. De bizinyítjatod az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!